Deres indkøbsvogn
forsendelse i Holland, Belgien og Tyskland

023-5317232 | INFO@LICHY.NL | 06-12109053

Konto

Tilgængelig!

  • 023-5317232
  • info@lichy.nl
forsikret op til 100 euro gratis og maks. 20.000 euro med Trustedshops PLUS

Fortrolighedserklæring 2018

Fortrolighedserklæring 2018

Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis / Lichy, beliggende på Kruisstraat 33 zw, 2011 PW Haarlem, er ansvarlig for behandlingen af ​​personoplysninger som vist i denne fortrolighedserklæring.

Kontaktoplysninger:
http://www.lichy.nl Kruisstraat 33 zw, 2011 PW Haarlem 023-5317232

M. Brans er databeskyttelsesansvarlig for Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis / LICHY Han/hun kan kontaktes via Info@lichy.nl

Personlige data, som vi behandler
Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis / LICHY behandler dine personoplysninger, fordi du bruger vores tjenester og/eller fordi du selv giver os dem.

Nedenfor finder du en oversigt over de personlige data, vi behandler:

Særlige og / eller følsomme personoplysninger, som vi behandler
Vores hjemmeside og/eller tjeneste har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende på hjemmesiden, der er yngre end 16 år. Medmindre de har forældres eller værges tilladelse. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er ældre end 16 år. Vi råder derfor forældre til at være involveret i deres børns onlineaktiviteter for at forhindre, at data om børn indsamles uden forældrenes samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi har indsamlet personoplysninger om en mindreårig uden denne tilladelse, bedes du kontakte os via info@helioslichting.nl, så sletter vi disse oplysninger.

Til hvilket formål og på hvilket grundlag behandler vi personoplysninger
Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis behandler dine personoplysninger til følgende formål:

Automatiseret beslutningstagning
Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis træffer ikke beslutninger baseret på automatiseret behandling af forhold, der kan have (væsentlige) konsekvenser for mennesker. Disse er beslutninger taget af computerprogrammer eller -systemer, uden at der er involveret en person (for eksempel en ansat hos Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis). Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis bruger følgende computerprogrammer eller systemer:

Hjemmeside www.lichi.nl

Oplysningerne vil kun blive brugt til levering af det bestilte produkt.

Vi opbevarer personoplysninger i overensstemmelse med den lovmæssige opbevaringsperiode.

Deling af personlige data med tredjepart
Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis leverer kun til tredjemand og kun hvis dette er juridisk nødvendigt for udførelsen af ​​vores aftale med dig eller for at overholde en juridisk forpligtelse.

Cookies eller lignende teknikker, som vi bruger
Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis / LICHY bruger kun tekniske og funktionelle cookies. Og analytiske cookies, der ikke krænker dit privatliv. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, tablet eller smartphone, første gang du besøger denne hjemmeside. De cookies, vi bruger, er nødvendige for den tekniske drift af hjemmesiden og din brugervenlighed. De sikrer, at hjemmesiden fungerer korrekt og husker fx dine foretrukne indstillinger. Det kan vi også optimere vores hjemmeside med. Du kan fravælge cookies ved at indstille din internetbrowser, så den ikke længere gemmer cookies. Derudover kan du også slette alle oplysninger, der tidligere er blevet gemt via indstillingerne i din browser.

Se, ændre eller slet data
Du har ret til at se, rette eller slette dine personoplysninger. Derudover har du ret til at trække dit samtykke til databehandlingen tilbage eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger hos Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis, og du har ret til dataportabilitet. Det betyder, at du kan indsende en anmodning til os om at sende de personoplysninger, vi har om dig, i en computerfil til dig eller en anden organisation, som du nævner.

Du kan sende en anmodning om indsigt, rettelse, sletning, dataoverførsel af dine personoplysninger eller anmodning om tilbagetrækning af dit samtykke eller indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger til info@lichy.nl.

For at sikre, at anmodningen om adgang er blevet fremsat af dig, beder vi dig om at sende en kopi af dit ID med anmodningen. Gør dit pasfoto, MRZ (maskinlæsbar zone, strimlen med numre i bunden af ​​passet), pasnummer og borgerservicenummer (BSN) sort i denne kopi. Dette er for at beskytte dit privatliv. Vi vil svare på din anmodning så hurtigt som muligt, men inden for fire uger.

Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis vil også gerne gøre opmærksom på, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, den hollandske databeskyttelsesmyndighed. Du kan gøre dette via følgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hvordan vi beskytter personlige data
Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis / LICHY tager beskyttelsen af ​​dine data seriøst og tager passende foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket offentliggørelse og uautoriseret ændring. Hvis du har indtryk af, at dine data ikke er korrekt sikret, eller der er indikationer på misbrug, bedes du kontakte vores kundeservice eller via info@lichy.nl
- Voor- en achternaam
- Adressedata
- Telefon nummer
- E-mail-adresser
- IP-adresse
– Håndtering af din betaling
– At kunne ringe eller e-maile dig, hvis dette er nødvendigt for at kunne udføre vores ydelser
– For at informere dig om ændringer i vores tjenester og produkter
– At levere varer og tjenester til dig
– Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis / LICHY behandler også personoplysninger, hvis vi er juridisk forpligtet til det, såsom oplysninger, som vi har brug for til vores selvangivelse.
Helios Lighting Haarlem / LEDpaleis / LICHY opbevarer ikke dine personoplysninger længere, end det er strengt nødvendigt for at realisere de formål, som dine data indsamles til. Vi bruger følgende opbevaringsperioder for følgende (kategorier) af personlige data:

(Kategori) personoplysninger > Opbevaringsperiode > Lovlig opbevaringsperiode

Personlige oplysninger > Opbevaringsperiode > Lovlig opbevaringsperiode

Adresse > Opbevaringsperiode > Lovlig opbevaringsperiode

Og så videre > Opbevaringsperiode > Lovlig opbevaringsperiode

Som registreret har du følgende rettigheder:

  • i overensstemmelse med art. 15 GDPR, har du ret til at anmode om oplysninger om dine personoplysninger, der behandles af os, i det omfang, der er beskrevet heri;
  • i overensstemmelse med art. 16 GDPR, har du ret til at kræve øjeblikkelig berigtigelse af ukorrekte eller fuldstændige personoplysninger opbevaret af os;
  • i overensstemmelse med art. 17 GDPR, retten til at anmode om sletning af dine personlige data gemt hos os, medmindre yderligere behandling
    – at udøve ytrings- og informationsfrihed;
    – for overholdelse af en retlig forpligtelse;
    – af hensyn til offentlighedens interesse, eller
    – er påkrævet for at gøre gældende, udøve eller forsvare retskrav;
  • i overensstemmelse med art. 18 GDPR, retten til at anmode om begrænsning af behandlingen af ​​dine personoplysninger, i det omfang
    – du benægter rigtigheden af ​​dataene;
    – behandlingen er ulovlig, men du nægter at slette den;
    – vi har ikke længere brug for dataene, men du har brug for dem for at etablere, udøve eller forsvare retskrav, eller
    – du har gjort indsigelse mod behandlingen i henhold til art. 21 GDPR;
  • I overensstemmelse med art. 20 GDPR, har du ret til at modtage dine personlige data, som du har givet os i et struktureret, aktuelt og maskinlæsbart format eller til at anmode om overførsel af dem til en anden ansvarlig person;
  • Retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed i henhold til art. 77 GDPR. Du kan også kontakte tilsynsmyndigheden på din sædvanlige bopæl eller arbejdsplads eller i vores virksomhedshovedkvarter.